Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 70

Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 78
Search
Close this search box.

پارگی مثانه

پارگی مثانه

احساس درد شدید شکم

خون ادراری

تورم شکم

عفونت مثانه

ورود باکتری ها به داخل مثانه و عفونت آن با پارگی مثانه میسر است. علائم عفونت مثانه می تواند شامل بوی نامطبوع ادرار، ادرار تیره و تب باشد.

ضربه و صدمه مستقیم به شکم

آسیب ناشی از روند جراحی

ضعف عضلات مثانه و آسیب به آن ها

سایر عوامل

برخی عوامل دیگر مانند سر و صداهای شدید، شوک الکتریکی، سو استفاده از کاتتر ادراری یا عوامل پاتولوژیک خاص می‌توانند به پارگی مثانه منجر شوند.

یک سری اقدامات هستند که با انجام آن ها می توان از پارگی مثانه پیشگیری کرد. برخی از این اقدامات عبارتند از :

تقویت عضلات مثانه

انجام تمرینات ورزشی جهت تقویت عضلات مثانه می‌تواند به سبب تقویت دیواره مثانه شود. این تمرینات شامل تمرینات کششی، تمرینات پمپاژی و تمرینات پلانک هستند.

پیشگیری از ضربه مستقیم به شکم

در فعالیت‌های ورزشی یا فعالیت‌های خطرناک، استفاده از تجهیزات محافظ مانند روپوش‌های محافظ، کاپشن‌ها و کلاه‌های محافظ ورزشی می‌تواند از وارد شدن ضربه مستقیم به ناحیه شکم جلوگیری کند.

پیشگیری از عفونت مثانه

عفونت های مثانه سبب ضعف و آسیب دیواره مثانه می شوند و همین خطر پارگی مثانه را بالا می برد. برای پیشگیری از عفونت‌های مثانه، موارد زیر را رعایت کنید:

  • نگهداری بهداشت شخصی مناسب، از جمله شستشوی دوره‌ای دست‌ها و استفاده از حمام‌های تمیز.
  • مصرف مقدار کافی آب برای حفظ رطوبت و شستشوی داخلی مثانه.
  • اداره صحیح و به موقع عفونت‌های دیگر مانند عفونت‌های تناسلی.

اجتناب از فشار زیاد بر مثانه

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی تحصیلات پزشک عمومی خود را به مدت 7 سال در دانشگاه علوم پزشکی اهواز سپری کرده اند و پس از آن در سال 1388 در رشته تخصصی اورولوژی در دانشگاه ارومیه پذیرش شده و به مدت 4 سال این دوره را به پایان رساندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا