Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 70

Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 78
Search
Close this search box.

اپیسپادیاس

اپیسپادیاس

اپیسپادیاس و هیپوسپادیاس دو نقص تولدی در مردان هستند که در موقعیت نادرست قرارگیری سوراخ ادراری و سوراخ تناسلی را نشان می‌دهند. اما این دو بیماری دارای تفاوت‌هایی هستند.

سوراخ ادراری در قسمت ناحیه شکاف میانی آلت تناسلی قرار می‌گیرد. تفاوت اصلی بین اپیسپادیاس در مردان و پسران در میزان تأثیر بر توانایی ادرار کردن و امکان تولید اسپرم می‌باشد. درمان اپیسپادیاس در مردان ممکن است شامل جراحی باشد تا سوراخ ادراری به موقعیت طبیعی خود منتقل و ترمیم شود.

 روند درمان اپیسپادیاس برای دختران به چه صورتی است؟

در برخی موارد اپیسپادیاس در دختران، جراحی شاید لازم نباشد و بتوان با روش‌های غیرجراحی مانند تمرینات فیزیکی، فیزیوتراپی و مداخلات تنظیمی بهبود یافت. اما در برخی موارد، جراحی برای تصحیح موقعیت سوراخ ادراری لازم است. در جراحی، سوراخ ادراری به موقعیت طبیعی خود منتقل و ترمیم می‌شود. جراحی ممکن است شامل ترمیم پوستی و بافتی، استفاده از پیوندهای بافتی یا روش‌های دیگر باشد.

سوالات متداول

اپیسپادیاس قابل درمان است؟

درمان اصلی اپیسپادیاس در پسران معمولاً شامل جراحی است. هدف اصلی جراحی، تصحیح موقعیت سوراخ ادراری و بازسازی ساختار طبیعی آلت تناسلی است.

پس از جراحی اپیسپادیاس، کودک نیاز به مراقبت خاصی دارد؟

پزشک معالج توصیه‌ های خاصی برای مراقبت پس از جراحی، تغییرات در نحوه تغذیه و فعالیت‌ های روزمره کودک را به شما اعلام می‌کند.

نتیجه گیری

در مورد بیماری اپیسپادیاس دانستید که یک مشکل مادرزادی است که از بدو تولد برای فرد ایجاد شده است و مجرای ادراری نیز دارای مشکلاتی است که فقط از طریق جراحی درمان می‌گردد. این مشکل بیشتر در آقایان دیده می‌شود و باید برای بهبود اقدامات را توسط بهترین جراح انجام دهید. دکتر علی صمیمی برای درمان اپیسپادیاس دارای مهارت فوق العاده ای بوده و بیمار را در این زمینه راهنمایی فوق العاده ای خواهد کرد که از نگرانی خارج شود.

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی تحصیلات پزشک عمومی خود را به مدت 7 سال در دانشگاه علوم پزشکی اهواز سپری کرده اند و پس از آن در سال 1388 در رشته تخصصی اورولوژی در دانشگاه ارومیه پذیرش شده و به مدت 4 سال این دوره را به پایان رساندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا