Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 70

Warning: Undefined array key "secure" in /home/mwirgwwd/public_html/wp-content/themes/hello-mavaranet-child/functions.php on line 78
Search
Close this search box.

برگشت ادرار به کلیه ها و مجاری ادراری

برگشت ادرار به کلیه‌ها و مجاری ادراری، ممکن است به عنوان “ارتجاع ادراری” یا “واروی ادراری” نیز شناخته شود. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که ادرار به جای خروج از بدن، به سمت کلیه‌ها و سایر مجاری ادراری باز می‌گردد. این ممکن است به علت مسائل مختلفی از جمله اختلالات ساختاری یا عملکردی در سیستم ادراری باشد.

معنای برگشت ادرار به کلیه ها چیست؟

برگشت ادرار به مفهوم جریان غیرطبیعی ادرار از مثانه به سمت بالا در داخل لوله‌ها است، که باعث اتصال کلیه‌ها به مثانه می‌شود. به طور معمول، ادرار از کلیه‌ها به سمت مثانه جابه‌جا می‌شود. این مشکل اغلب در نوزادان و کودکان رخ می‌دهد، اما در بزرگ‌ترها نیز دیده می‌شود. اگر این اختلال به موقع درمان نشود، خطر افزایش عفونت ادراری افزایش می‌یابد که این موضوع می‌تواند به آسیب کلیه‌ها منجر شود. در میان افرادی که به برگشت ادراری مبتلا هستند، عفونت دستگاه ادراری بسیار شایع است.

انواع برگشت ادراری به کلیه ها

انواع برگشت ادراری به کلیه ها

این نوع برگشت ادرار به مدت طولانی ایجاد می‌شود و افراد مبتلا به آن توانایی تخلیه ادرار از مثانه را به صورت کامل ندارند. در این حالت، تا زمانی که فرد به عفونت ادراری مبتلا نشده باشد، از مشکل خود آگاه نمی‌شود.

علائم برگشت ادرار به کلیه ها

در صورت تجربه هر یک از این علائم، توصیه می‌شود به پزشک متخصص ادرار و کلیه مراجعه کنید تا تشخیص دقیق گرفته شود و درمان مناسبی اعمال گردد.

تشخیص برگشت ادرار به کلیه ها

درمان برگشت ادرار به کلیه ها

تحقیقات نشان داده است که مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان عفونت ادرار مؤثر است و مصرف طولانی مدت آن موجب آسیب دیدگی کلیه‌ها نمی‌شود. از سوی دیگر، مصرف طولانی مدت آنتی‌بیوتیک‌ها، مقاومت کودکان را نسبت به آنها افزایش داده و تأثیر آن را به حداقل می‌رساند. این مسئله ممکن است منجر به طولانی شدن فرآیند درمان شده و استفاده از داروهای قوی را الزامی سازد.

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی

دکتر علی صمیمی تحصیلات پزشک عمومی خود را به مدت 7 سال در دانشگاه علوم پزشکی اهواز سپری کرده اند و پس از آن در سال 1388 در رشته تخصصی اورولوژی در دانشگاه ارومیه پذیرش شده و به مدت 4 سال این دوره را به پایان رساندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا